Møkkm økkmø kkm økk!

Må bare få sagt det!
Min favoritt av alle superhelter er Superman. Han er uslåelig! Ingeting annet enn kryptonitt kan ødelegge han og kryptonitt er ikke noe som vokser på trær akkurat. Dernest kommer Batman fordi han har ingen superkrefter. Han stoler på teknologi, brains and brawl. Men det er en annen sak, poenget var Superman.

Så… Smallville er MØKK!
M
Ø
K
K
!

Det har ingeting med Superman å gjøre i det hele tatt. Første sesong var… mja… brukbar men så ble skaperne så opptatt av å melke serien for så mye som mulig at de fjernet seg totalt fra historien. De har dratt det så langt at alle vet at lille Clark Kent har superkrefter, ALLE! I den originale serien er det KUN to som vet det. Først og fremst foreldrene, men faren dør jo så da står vi igjen med en, moren hans. (Altså forsterforeldrene) Så etterhvert får Louis Lane vite det. Meeen i Smallville ja da bruker han superkreftene i hytt og gevær så alle får seeee. Fostermoren er ung og sexy, ikke en eldre dame fordi de fant Kal-El da de allerede var godt voksne.

ARGH!

Det måtte ut!

Smallville er MØKK!

Om ardaiel

Dette er min hobby/matblog.
Dette innlegget ble publisert i Flipside, Interests, Irritations, Me, NERD!, PISSED OFF!, WTF?!? og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar